13 Ocak 2014 Pazartesi

Tablet ve Telefon Tarihe Mi Karışıyor?

Tablet ve Telefon Tarihe Mi Karışıyor?

Piyasaya sürülen phabletlerin sayısının artması ve bunların ekran çaplarının büyütülmesi ile akıllı telefon ve tabletler arasındaki sınır gittikçe kayboluyor.

Bu sınırı CES 2014 Fuarında tanıtılan ve 6,8 inç dokunmatik ekranla donatılmış olan Hisense X1 adlı cihaz tamamen yok edebilir. 7 inç ekrana tabletlerin sahip olduğunu hesaba katarsak (örneğin, GoogleNexus 7), yeni ürünle tabletler arasındaki farkın çok cüzi olduğunu söyleyebiliriz.

6,8 inç ekranlı Hisense X1’in ekran çözünürlüğü 1920×1080piksel. Bu birinci sınıf phabletin kalbini dört çekirdekli, güçlüQualcomm Snapdragon 800 işlemci oluşturuyor. Bu işlemci 2 GB RAM ile birlikte cihaza iyi performans vehız sağlıyor. Dahili belleğinin 16 GB olması ise bazı beklentileri büyük olan kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir, bunun yanı sıra yazılım platformu olarak da en son sürüm olmayan Android 4.3 işletim sistemi seçilmiş (ama Kitkat entegrasyonu müjde edilmiş).
Hisense X1’in diğer teknik özellikleri arasında ön ve arka kapağa yerleştirilmiş 5 ve 13 megapikselkamera, 3900 mAh pil gösteriliyor. Cihazın ebatları 152,8x79x9,7 mm. Bu phabletin Silver markası ileikinci çeyreğin sonunda ABD piyasasına sürüleceği biliniyor. Cihazın fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmiyor.
Biri bu işe dur desin :))) şimdi aldığın bir ürün 1-2 ay sonra teknoloji olarak geri kalıyor.Cep telefonu ve tablet piyasasının bu inanılmaz yükselişi ve değişimi arz ve talep sürdükçe devam edecek gibi görünüyor.
Beyaz Bülten 


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © BEYAZ BULTEN Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger