25 Ekim 2013 Cuma

Fenerbahçe, Barcelona'yı dize getirdi

'yı dize getirdi

Turkish Airlines Euroleague A Grubu’nda yer alan temsilcimiz  Ülker, 16 sayı fark yakaladığı maçta son periyodda kabus görse de  Regal'i 75-70 skorla mağlup ederek 2'de 2 yaptı

THY Eurolegue A Grubu'nda ilk maçta Budivelnik Kiev'i yenen Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena'da grubun favorilerinden FC Barcelona Regal'i ağırladı. Tribünleri dolduran sarı lacivertli taraftarların yoğun desteğiyle maça iyi başlayan temsilcimiz, Linas Kleiza'nın etkili performansıyla ilk çeyreği 24-17 önde kapattı. İkinci 10 dakikada İspanyol ekibine karşı üstünlüğünü hissettiren Obradovic'in öğrencileri, farkı 9 sayıya kadar çıkartarak devreye 44-35 önde gitti. 

3. çeyreğe 6-0'lık seriyle başlayan  farkı 3'e kadar indiriken,  Ülker'de Bogdan Bogdanovic, Emir Preldzic ve Bo McCleb'in devreye girmesiyle fark çift haneli sayılara çıktı. Bu çeyrekte Barcelona'ya karşı farkı 16'ya kadar çıkaran Fenerbahçe Ülker, son periyoda 66-52 üstünlükle girdi. 

Maçın son periyodunda Fenerbahçe Ülker adeta kabus gördü. İspanyol ekibinin üst üste 3'lükleriyle son 20 saniyede skor 72-70'e geldi. Kalan dakikalarda korkulan olmadı ve karşılaşmayı 75-70 kazanan Fenerbahçe Ülker grupta 2'de 2 yaparak CSKA Moskova ile liderliği paylaştı.

Sarı lacivertlilerin Litvanyalı yıldızı Linas Kleiza attığı 23 sayıyla maçın en skoreri olduç Barcelona Regal'de ise Navarro 18 sayı ile takımının en çok sayı atan oyuncusu oldu. 

kaynak www.fotomac.com.t


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © BEYAZ BULTEN Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger