13 Haziran 2013 Perşembe

Türk Futbol Fedarasyonundan önemli açıklama

0 yorum
"UEFA'nın kararı TFF’nin kararını etkilemeyecek"

Türkiye Futbol Federasyonu heyeti UEFA Genel Sekreteri Infantino ile görüştü. Infantino, disiplin kurulundan çıkacak sonucun TFF'nin verdiği kararı etkilemeyeceğini, geçmişe dönük uygulama yapılmayacağını ve kararın ertelenmesinin yolunun açık olduğunu bildirildi.

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından İsviçre'ye giden Futbol Federasyonu heyeti UEFA Genel Sekreteri Infantino ile görüştü. Futbol federasyonu heyeti UEFA Disiplin Kurulu'na sevkedilen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dosyalarıyla ilgili ilk somut adımını attı. Başkan vekili Servet Yardımcı ve beraberindeki 3 hukukçu İsviçre'de UEFA ile masaya oturdu. Türk heyeti, Nyon'da gerçekleşen görüşmede UEFA Genel Sekreteri Giovanni Infantino ve yetkililerle, sevk raporundan sonra nasıl bir süreç izleneceğini ve ne gibi sonuçlar çıkabileceğini masaya yatırdı.

ERTELEME YOLU AÇIK
Genel sekreter Infantino, Türk heyetine, disiplin kurulunun alacağı kararın Türkiye Futbol Federasyonu'nun yerel ligler için verdiği kararı etkilemeyeceğini söyledi. Başka kulüplerin soruşturmaya dahil edilmeyeceğini belirten genel sekreter, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a geriye dönük bir yaptırım uygulanmasının yapılmayacağını da iletti. Infantino, kulüplerin talepte bulunması ve disiplin kurulu mahkemesinin de onay vermesi halinde kararın ertelenmesinin yolunun açık olduğunu bildirdi.

TAHKİM VE CAS
Federasyon yetkililerine, yapılacak savunmanın çok önemli olacağı uyarısında bulunan Infantino ayrıca ne karar çıkarsa çıksın tahkim ve CAS yolunun açık olduğunu belirtti. UEFA genel sekreteri disiplin kurulunun normalde duruşma yapmadan karar aldığını, ama Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili dosyanın kapsamlı olması konunun hassasiyeti ve kulüplerin talepleri üzerine duruşmalı mahkeme yapılacağını kaydetti. Infantino, UEFA Disiplin Kurulu'nun adil ve adaletli olacağı garantisini de verdi.




http://spor.haberturk.com
Haberin Devamı ►

Jarah Mariano ....

0 yorum
İspanyol tenisçi Fernando Verdasco'nun sevgilisi ünlü model Jarah Mariano güzelliğiyle nefes kesiyor

Haberin Devamı ►
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © BEYAZ BULTEN Design by O Pregador | Blogger Theme by Blogger Template de luxo | Powered by Blogger